LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

27 Mart 2015 Cuma

Arkadaşlar JEUNESSE ürünlerinin Distribütörü oldum.Ürünlerimizle tanışmak,bunu iş olarak yapmak isteyen arkadaşlar bana www.ankara.jeunesseglobal.com  adresinden ulaşsın.




Jeunesse Hakkında
Jeunesse, eski cilt bakımı ve takviyeleri hikayesini okumuyor. Aynı eski ağ modeli değiliz. Jeunesse, insanların gençlikteki görünürken, sağlıklıyken ve hayata sıkı sıkıya tutunurken sahip oldukları potansiyele ulaşmalarına yardım eden bir dünya markasıdır.

Jeunesse, çığır açan bilimsel buluşları bir araya getirerek hücre seviyesinde çalışarak gençleştiren bir ürün sistemi oluşturmuştur. Hücrelerin sağlığı, uzun ömürlü olması ve yenilenmesine odaklanarak sonunda kalıcı ve canlı gençliğe kavuşmanıza yardım ediyoruz.

Jeunesse gençliğin nimetlerini dört yenilikçi kanaldan sunuyor:
Ürünler. Jeunesse Youth Enhancement System (Gençleştirme Sistemi - Y.E.S.) sadece genç görünmekle ilgilenmiyor. Çok uzun süre genç hissetmek ile ilgileniyor. Kullandığımız bilimler bile yeni ve en gelişmiş bilim dalları. İyinin en iyisi formüllerimiz de yenilikçi ve elde ettiğimiz gençlik sonuçları sahici. Kişisel Bakım ve Beslenme ürün serimiz hakkında daha fazla bilgi edinin.

İnsanlar. Jeunesse, hiçbir ağ kurma şirketinin veremeyeceği duygusal karşılığı paylaşıyor. Jeunesse'nin kültürü Kurucularımızın bütünlüğü ve temel değerlerinden geliyor. Bundan yola çıkarak global distribütörlerimizle karşılıklı saygı, güven ve sevgiye dayalı ilişkiler sürdürüyoruz.

Plan. En kazançlı ve gerçekten dengeli tazminat planlarından birine sahip olan Jeunesse Finansal Ödüller Planı daha fazla insanı daha büyük meblağlarla ödüllendirebiliyor. Ayrıca bol miktarda teşvik ve işimizi yaparken hediye gelen seyahat promosyonları ile Jeunesse kültürü aslında kendi içinde ödüllendirici bir yaşam biçimi. Fırsatlarımızla ilgili daha fazla bilgi edinin

Platform. Jeunesse, geleneksel ağ pazarlama stratejileriyle yetinmez. Teknoloji neslini, distribütörlerin bayıldığı en ileri platformda kucaklıyoruz.



INSTANTLY AGELESS ürünüyle tanışın.Gözlerinize İNANAMAYACAKSINIZ




                                       












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder